Sweet Memories
Owner


Wanna know more about me ? Okay, let's start.

Facebook | Twitter

Name: Nurul Aliya Bt Abd Hadi
Birthday: 20 July 1996.
Stay at: Cheras, Kuala Lumpur
E-mail: sunshine_sun96@yahoo.com / nurulaliya0@gmail.com
Loves:
+ Make a new Friendship
+ Blogging.
+ Chocolate
+ Keropok Lekor
+ Phineas and Ferb
Affiliates


Sunshine Tan | Marina Shahiza | Ana Afina | Marina Shahira | Aeiz | Eiyka Keylis | Aina Husna | Fatini Alia | Mira | Leya | Ziha JCK | Afrina| Asyikin| Afikooo| Next?

Sunday, 19 June 2011 | 4:26 am | 1 comments
ASSALAMUALAIKUM :)

Fuhh ! Penat ! Pagi tadi ada hari sukan untuk budak Tadika Perpaduan Daerah Cheras . 
Semua sekali ada 43 kelas , terbahagi kepada lima kumpulan iaitu kumpulan Mawar , Sakura , Bunga Raya , Kemboja dan Matahari .  Huhu , cuaca ? Pehh , panas gile ! Baru jer datang , dalam 15 minit lepas tu daa berpeluh daa , lagi cian budak tadika nie , ish - ish , korang tau an , kalau berbaris / berkawad kena berdiri sampai YB habis cakap an ? Hmm , cian budak - budak nie , kena diri , haa ! ada jugak yang pengsan , 
Mana taa nya , kena berdiri naa dekat satu jam , baca ikrar ar , nyanyi lagu ar  ucapan alu - aluan lagi . Cian dorang , lagi - lagi yang taa ambik breakfast pagi .

Nurul Aini Insyirah , adik aku terlibat gak , ada jugak masuk acara sukan , acara  ' Seiring Sejalan ' . Macam mana ea ? Oke , aku terangkan , benda nie main dalam team , but , gna dua orang , hehe . Sorang kena tutup mata , satu lagi bawa yang tutup mata tu jalan , but kena team habis player baru bole menang . But , Syirah kalah , hehe :)) 

Jom tengok gambar yang sempat snap nie !  


Waktu nie syirah ( yang dibulatkan ) tengah buat ' perbarisan '



Gambar lebih dekat :) huhu , keciknya ! 




Lepas ' berbaris ' nampak hepy je an ? Tpy taa dapat makanan lagi nie !


Cikgu lambat sangat , haa ! dapat aiskrim .


Before acara SEIRING BERJALAN .. aik ? hepy nampak . haha ..



Makin happy nampaknya tue . ^-^'


Oke , nampak pun wajahnya ! Comey ! ahaxx :)) 
Oh , yang kena bulat tu , benda tu kena tutup mata Syirah .


Peace :) Taa ajar ea ! Dia buat sendiri ~


Macam adik - kakak , huhu ..






Labels: