Sweet Memories
Owner


Wanna know more about me ? Okay, let's start.

Facebook | Twitter

Name: Nurul Aliya Bt Abd Hadi
Birthday: 20 July 1996.
Stay at: Cheras, Kuala Lumpur
E-mail: sunshine_sun96@yahoo.com / nurulaliya0@gmail.com
Loves:
+ Make a new Friendship
+ Blogging.
+ Chocolate
+ Keropok Lekor
+ Phineas and Ferb
Affiliates


Sunshine Tan | Marina Shahiza | Ana Afina | Marina Shahira | Aeiz | Eiyka Keylis | Aina Husna | Fatini Alia | Mira | Leya | Ziha JCK | Afrina| Asyikin| Afikooo| Next?

Sunday, 30 December 2012 | 11:23 pm | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM


Annyong !

Hari ni last day before start tahun baru which means lagi sehari nak balik asrama . Semua budak asrama dah kena balik . Hari Rabu dah mula sekolah . Malas pulak nak balik sana . Tak habis lagi packing barang . Woaaaa !Agak agaknya siapalah dormmate Leya kat sana kan ? Hope yang best best . Nak Farisha jadi dormmate lagi . Boleh update berita kpop selalu . Hahaha :*

Esok balik asrama pakai baju batik . Emm , curious right now . Tak tau dapat kelas mana . Classmate yang sama atau tak . Agak agak kelas ke berapa laa kan ? Hehe , hope yang baik baik sudah . Cakap pasal kelas teringat homework . Err , ada lagi nie yang tak siap . Malas bebenor nak buat . Janganlah sampai kena marah dengan cikgu nanti . Aminn !

Emm , tahun 2013 tahun akhir Leya pakai baju sekolah . Dah jadi senior pun , batch 96 struggle tau study tahun nie . Biar batch 96 lulus 100 % SPM . Best batch ever . Em ,  harap harap dapat jadi senior yang baik dekat sana . Last year to be student in secondary school . Emm , takut nak jadi form five ni tapi tak sabar nak habis form five .

Lepas ni kena berebut bilik air , nak mandi kena beratur . Lambat turun kena tulis nama . Haihhh :/ tak bestt ! Penat tau tak tunggu toilet . Hope this year senior dapat layanan istimewa sikit ! Ahahaha :) Nak dorm tingkat satuuu , senang nak turun laju laju . Hehehe .

Klaa , ada masa Leya update blog lagii . Nak siapkan homework and nak beli stok makanan pulak ,...

SELAMAT TAHUN BARU !

P/S -  Tanam azam baru then jangan lupa realisasikan . Semoga berjaya ..

Labels: , , , , , ,

Tuesday, 18 December 2012 | 11:40 pm | 0 comments

ASSALAMUALAIKUM


Yahooo !

Haa , apa macam result ? Ouh , tau dah ! Tahniah ! Apa pun keputusannya , itulah yang menunjukkan tahap kita . Syukur dengan apa yang ada . Tak mau sedih sedih . Leya tau , yang dapat result tu tak semua tengah happy , tapi ingatlah kalau kita sedih ada yang lagi sedih . That's why , kita perlu bersyukur .

Okay , adik Leya dapat 7A1B . Tak sangka ! Hahaha , samalah macam Leya tahun lepas . Trial kitaorang pun tak sehebat mana tapi tetiba dapat result yang memang nak buat orang terharu .
Syukur , Alhamdulillah .

So , now I'm wonder what will she get for her present . Parents Leya suka surprise surprise ni . Main bagi je apa yang dorang nak beli , so tengah tunggu laa apa yang dorang nak kasi . Hahaha , excited to see the result . Mana tau dia dapat lebih dari Leya , jealous nanti !

Adik Leya pergi sekolah sendiri . Maybe ada kawan tunggu dia somewhere . Family dok kat rumah jelaa . Dia tak kasi ikut . And dalam pukul sebelas lebih , baru dapat call . Dia call bagitau yang dia dapat reult dia . Waktu tu mak jawab , Leya dalam toilet . Hahaha , yang best nya , last year waktu Leya ambil result mak yang dalam toilet adik Leya jawab text . So , situasi lebih kurang . Then , mak ketuk laa pintu toilet sambil bagitau 'Nana dapat 7A1B' and I was 'Ouh , okayyy' . Then , barulah mak pergi sekolah , tengok result depan mata sambil peluk anak diaa . ;')

Leya harap dapat buat macam tu lagi , I meant mak peluk sambil Leya tunjukkan result straight A's .
Wish me gudluck for next year . I am SPM Candidates 2013.

Malukan kalau orang perasan mistake kita ?  ;/

Labels: , , , ,

| 1:58 am | 1 comments

ASSALAMUALAIKUM
girl, love, love quotes, quotes, romantic love quotes
Eh , hai semua ! 

Super cuak kan korang , hehe . Budak batch 97' . Esok  nak ambik result . So , goodluck k ! Rasakan lah penangan nak ambik result . Hahaha , turn korang pulak . Leya dah lepas . Lagi dua tahun turn nak ambik result SPM . Huuuurgh ! Alaaah , CHILL je tau . Leya last year tak berdebar mana pun , cuma bila dah sampai sekolah baru laa seram sejuk semua sendi dalam badan nie . Tidur awal , nanti esok bangun lambat tak dapat ambik result kat sekolah . Hehehe , gurau !

Tak kisah laa apa pun keputusan korang , wat lek jee . Hehe , jangan redha ! Ingat redha . 
Thanks dekat semua yang dah tolong korang . Jangan sombong . Dah try the best , tapi still tak dapat tu sokeyy . Rezeki ada untuk yang lain . Jangan frust menongeng pulak =.=' Yang berjaya tu , jangan mintak hadiah yang over over . Pity your parents k .

That's all . Goodluck !

* He mad at me * 

Labels: , ,