Sweet Memories
Owner


Wanna know more about me ? Okay, let's start.

Facebook | Twitter

Name: Nurul Aliya Bt Abd Hadi
Birthday: 20 July 1996.
Stay at: Cheras, Kuala Lumpur
E-mail: sunshine_sun96@yahoo.com / nurulaliya0@gmail.com
Loves:
+ Make a new Friendship
+ Blogging.
+ Chocolate
+ Keropok Lekor
+ Phineas and Ferb
Affiliates


Sunshine Tan | Marina Shahiza | Ana Afina | Marina Shahira | Aeiz | Eiyka Keylis | Aina Husna | Fatini Alia | Mira | Leya | Ziha JCK | Afrina| Asyikin| Afikooo| Next?

Tuesday, 25 October 2011 | 4:06 am | 4 comments
ASSALAMUALAIKUM


Hai semua ,
Mata mengantuk ar  , naa tido tapi sebelum tu naa
update new entry dulu . Hari nie daa selesai sudah
aktiviti menyembelih ayam . Naa tabik dekat Yus Eryn
sebab daa sembelih ayam tu . Kau memang taa ada hati perut .
Aku kesian tengok kau cekik , pejam jer mata ayam tu ,
macam daa menyerah kalah .

Lepas dah sembellih ayam tu , kena cabut bulu ayam pulak .
Yang nie menyebabkan kumpulan lambat , bekas kecik sangat,
cikgu taa bagi letak air panas . Jadi kena pinjam orang
lain punya bekas . Thanks to Asyraf dan kumpulannya ,
Yusnidah , Afiq dan Syafiq . Kami dapat cabut bulu ayam
tu dengan baik . Thanks again to Syuafiq sebab tolong cabut
bulu ayam banyak - banyak . Apppreciate it very much .

Daa cabut bulu kena buang organ dalaman dia pulak .
Kulit organ dalaman ke ? Okayy , bukan . Tapi start dari sini
Cikgu Azlizan yang buat . Cikgu tolong buangkan kulit , hati ,
hempedu , dan sebagainya yang ada dalam body ayam tu .
Nasib baik cikgu buatkan semua ,..

Then , kena bakar ayam . Dari sembelih sampai bakar ayam
kena buat . Memang best experience nie . Tapi , lambatlah naa
panggang . Orang macam dekat pasar . Ramai sangat . Asap
berkepul - kepul . Pencemaran udara  .  Err , disebabkan lambat
sangat bakar ayam , team kita orang taa dapat naa join
'Pertandingan Hias Ayam' . Membazir jer potong itu dan ini . Taa
guna punn . Nasib taa potong tomato . Kalau taa ,
lagi membazir . Huihui .. Btw , congrats dekat group tujuhbelas !

Okayy , daa habis kerja dengan ayam , sambung kerja macam biasa .
Duty at library . Taip sijil penghargaan untuk pengawas library
and media . Bagus betul ar , awak daa dapat pangkat ' Penolong
Ketua Pengawas Media ' . Hehe , congrats ! Hari nie banyak habiskan
masa bersama kan ? Nanti teman lagi tau . Saya taa malu ##

Congrats to Team Seventeen and You !




Labels: , ,