Sweet Memories
Owner


Wanna know more about me ? Okay, let's start.

Facebook | Twitter

Name: Nurul Aliya Bt Abd Hadi
Birthday: 20 July 1996.
Stay at: Cheras, Kuala Lumpur
E-mail: sunshine_sun96@yahoo.com / nurulaliya0@gmail.com
Loves:
+ Make a new Friendship
+ Blogging.
+ Chocolate
+ Keropok Lekor
+ Phineas and Ferb
Affiliates


Sunshine Tan | Marina Shahiza | Ana Afina | Marina Shahira | Aeiz | Eiyka Keylis | Aina Husna | Fatini Alia | Mira | Leya | Ziha JCK | Afrina| Asyikin| Afikooo| Next?

Saturday, 14 April 2012 | 7:57 am | 2 comments
ASSALAMUALAIKUM


Holla !
Miss blogg . Lamanya tak jumpa lappy nie. Aduhai , lepas nie nak kena tinggal lagi . Grrr , baru berapa jam mengadap , nak kena tinggal lagi . Eh , adat laa kan , nak belajar ~

Semalam sampai rumah maghrib , terperangkap dalam kesesakan jalan raya . Huyooo , penat duduk dalam kereta . Sampai nak mabuk sebab lama sangat dalam tuu , heashhh . Tak suka , tak suka !

Yeahh  , akhirnya Leya dah dapat mp3 , dah lama mintak baru dapat sekarang , huh ~ Tapi tak apa laa asalkan dapat , tak ada laa bosan lagi duduk kt aspuri sorang - sorang , berteman buku . Hehe .

Hari nie , 14 April 2012 , ada Majlis Anugerah Cemerlang dekat sekolah Leya . Leya dapat satu jee . Mama Bear dapat enam / tujuh awards . Cehh , jeles tauuuu . Mummy Bear pulak tadi buat Leya sedih . Heh ! Siapa suh nangis ha ? Sedih tau tengok dia nangis tadi , nasib laa Leya tak join sekali .

Mama Bear jadi best student untuk PMR . Congrats ! Best tengok dia pakai kain selempang terbalik . Hahaha . Proud to be your baby bear ! xD

Hari nie jumpa dapat jumpa ex classmate ! Gugur sikit rasa rindu tuu , hehe ! Btw , 6 April lepas beday bear . Emm , sorry k tak dapat celebrate sesama ~ Awak dah tua ! xD

Klaa , congrats untuk anda yang dapat hadiah , goodluck for your future :)

Kita main hujan tadi kan , awak ?

Labels: , , , ,