Sweet Memories
Owner


Wanna know more about me ? Okay, let's start.

Facebook | Twitter

Name: Nurul Aliya Bt Abd Hadi
Birthday: 20 July 1996.
Stay at: Cheras, Kuala Lumpur
E-mail: sunshine_sun96@yahoo.com / nurulaliya0@gmail.com
Loves:
+ Make a new Friendship
+ Blogging.
+ Chocolate
+ Keropok Lekor
+ Phineas and Ferb
Affiliates


Sunshine Tan | Marina Shahiza | Ana Afina | Marina Shahira | Aeiz | Eiyka Keylis | Aina Husna | Fatini Alia | Mira | Leya | Ziha JCK | Afrina| Asyikin| Afikooo| Next?

Tuesday, 18 December 2012 | 1:58 am | 1 comments

ASSALAMUALAIKUM
girl, love, love quotes, quotes, romantic love quotes
Eh , hai semua ! 

Super cuak kan korang , hehe . Budak batch 97' . Esok  nak ambik result . So , goodluck k ! Rasakan lah penangan nak ambik result . Hahaha , turn korang pulak . Leya dah lepas . Lagi dua tahun turn nak ambik result SPM . Huuuurgh ! Alaaah , CHILL je tau . Leya last year tak berdebar mana pun , cuma bila dah sampai sekolah baru laa seram sejuk semua sendi dalam badan nie . Tidur awal , nanti esok bangun lambat tak dapat ambik result kat sekolah . Hehehe , gurau !

Tak kisah laa apa pun keputusan korang , wat lek jee . Hehe , jangan redha ! Ingat redha . 
Thanks dekat semua yang dah tolong korang . Jangan sombong . Dah try the best , tapi still tak dapat tu sokeyy . Rezeki ada untuk yang lain . Jangan frust menongeng pulak =.=' Yang berjaya tu , jangan mintak hadiah yang over over . Pity your parents k .

That's all . Goodluck !

* He mad at me * 

Labels: , ,